Handelsbetingelser

Bestilling:
Du køber varer ved at klikke på feltet "tilføj vare" i webshoppen og derefter godkende din bestilling.

OPSKRIFTER BESTILT SOM PDF. DOKUMENT SENDES MANUELT - DERFOR LIDT VENTETID FØR DEN LIGGER I DIN INDBAKKE :-)


Ønsker du at bestille en model i andre farver end på billedet, kan du anføre dette i kommentar feltet. Farvekort finder du i menuen under GARN OG FARVER i butikken. Du skal huske at vælge samme garnkvalitet, som angivet.
Du kan også anføre en kommentar, når du bestiller garn, eksempelvis, hvis du har et ønske om et bestemt partinummer.
Du kan derefter betale med Dankort, Visa eller Mastercard. Vi sender dig en ordrebekræftelse pr. e-mail samt information om, hvornår varerne sendes. Dit kreditkort debiteres, så snart vi sender dig de bestilte varer.

Priser:
Alle garnpriser er opgivet for konditioneret vægt. Priser er inkl. Moms, inkl. Skatter og afgifter i valuta DKK. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Eventuelle kreditkort-gebyrer fra PBS betaler vi for dig.

Fragtpriser:
Ved forsendelse indenfor Danmark er der fast fragt DKK 32,- 

Ved forsendelse til Europa, Grønland, Færøerne er der en fast fragt DKK 50,- 

Ved forsendelse til øvrige udland er der ligeledes en fast fragt DKK 50,- Kunden skal selv afholde eventuel told i forbindelse med forsendelser til udlandet.

Leveringsbetingelser:
Varer afsendes hurtigst muligt og udenfor ferieperioder aldrig senere end 3 hverdage efter, din bestilling registreres. Hvis de ønskede varer mod forventning ikke er på lageret, vil vi kontakte dig. Varer vil i dette tilfælde normalt kunne leveres indenfor 30 dage.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer købt via vores webshop.
Det fulde beløb for varen tilbageføres til betaler konto ved returmodtagelse af varen i original stand. Bandaroler må være intakte, og der må ikke være taget af garnet.

Sikkerhed ved online betaling:
Alle betalinger sker via krypterede forbindelser, og vi opbevarer ikke dine kortoplysninger. Alle transaktioner foregår desuden i overenstemmelse med PCI-standarden, hvilket er din sikkerhed for et sikkert brug af betalingskort i vores webbutik

Persondatapolitik:
Nikolaj Garn registrerer og gemmer data vedr. din ordre, som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, mail etc. Data behandles fortroligt, og videregives ikke til 3. part uden din accept.

Derudover henviser vi til almindelige regler i købeloven om internetsalg.